Logo no.boatexistence.com

Hva er et forbrukstak?

Innholdsfortegnelse:

Hva er et forbrukstak?
Hva er et forbrukstak?

Video: Hva er et forbrukstak?

Video: Hva er et forbrukstak?
Video: Hva er et VPN og hvordan fungerer det? | NordVPN 2024, Kan
Anonim

Et EE Business-forbrukstak er et alternativ du kan velge for å begrense hvor mye du bruker i tillegg til den månedlige planen din. Et forbrukstak er en enkel måte du kan ta kontroll over kostnadene dine på og unngå uventede regninger.

Hvordan fungerer kostnadsbegrensningen med EE?

Hva er Spend Cap og hvordan fungerer det? Med Spend Cap, kan du velge hvor mye du vil begrense bruken din utenom det månedlige datatillegget Legge til et Spend Cap på kontoen din begrenser bruken av visse tjenester som roaming og MMS, slik at du kan ha kontroll over regningen din.

Hva er et forbrukstak?

Et forbrukstak er en grense på kostnadene du kan betale utenom den månedlige planen. Du kan angi en forbruksgrense per måned.

Hva er et forbrukstak på o2?

Når du bruker en forbruksgrense, betyr det at du ikke vil pådra deg noen kostnader utenom den månedlige godtgjørelsen (pluss verdien av grensen du angir).

Hva er sky-kostnadsgrensen?

Det er det maksimale du kan bruke hver måned på data, samtaler og tekstgebyrer som ikke er inkludert i planen din … Eventuelle avgiftsbelagte innkommende samtaler eller tekstmeldinger (SMS) ikke mottas hvis kostnaden for samtalen/teksten skulle overstige forbruksbeløpet. Ikke bekymre deg, det vil ikke påvirke månedsplanen din.

Anbefalt: