Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er kundeanbefalinger kraftige?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er kundeanbefalinger kraftige?
Hvorfor er kundeanbefalinger kraftige?

Video: Hvorfor er kundeanbefalinger kraftige?

Video: Hvorfor er kundeanbefalinger kraftige?
Video: Client Testimonial Video 2024, Juli
Anonim

Enkelt sagt, kundeanbefalinger lag noe av en selvoppfyllende profeti angående forbindelsen din med målgruppen din … Du gir en mulighet til å la vanlige kunder bli merkevareforkjempere, som gjør mer når det gjelder å bygge tillit, troverdighet og følelser enn du noen gang kunne gjort på egen hånd.

Hvorfor er det viktig med kundeanbefalinger?

Kundeuttalelser er en essensiell del av oppbyggingen av din nettbaserte virksomhet De kan hjelpe til mye med konverteringsfrekvensen for besøkende til bedriftens nettsted til kunder. Dette er fordi de gir legitimitet til nettstedet ditt og gjør folk mer villige til å kjøpe fra deg.

Er kundeanbefalinger effektive?

Statistikk har bekreftet at kundeanbefalinger er den mest effektive formen for innhold, og har en 89 % effektivitetsvurdering, ifølge en rapport fra 2014, sammenlignet med andre innholdstyper.

Hvorfor er vitnesbyrd viktig?

Testimonials formidler entusiasme for og tillit til produktene og tjenestene dine, rett fra kundenes munn eller tastatur. Siden de kommer fra en upartisk tredjepart, fungerer attester godt som mindre aggressive salgsargumenter, men de driver fortsatt hjem viktige salgsargumenter.

Hva er virkningen av attester?

Testimonials fungerer fordi de ikke er sterke salgsargumenter, de kommer over med en objektiv stemme og etablerer tillit. Du bruker ekte mennesker for å vise suksess med produktet eller tjenesten din. Til slutt vil dine attester være der for å konvertere flere potensielle kunder til kunder så lenge du bruker dem riktig

Anbefalt: