Logo no.boatexistence.com

Hvordan ser en langnebb echidna ut?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan ser en langnebb echidna ut?
Hvordan ser en langnebb echidna ut?

Video: Hvordan ser en langnebb echidna ut?

Video: Hvordan ser en langnebb echidna ut?
Video: Rarest of rare: 2 albino egg-laying mammals spotted in Australia 2024, Kan
Anonim

Langnebbet echidna er større enn kortnebbet og har færre, kortere pigger spredt blant de grove hårene. snuten er to tredjedeler av hodelengden og buer litt nedover Det er fem sifre på både bak- og forbena, men på førstnevnte er det kun de tre midterste tærne som er utstyrt med klør.

Hvordan ser en ekte echidna ut?

Ekgiden har pigg som et piggsvin, et nebb som en fugl, en pung som en kenguru, og legger egg som et reptil. Også kjent som spiny maurslugere, de er små, ensomme pattedyr som er hjemmehørende i Australia, Tasmania og New Guinea. De er vanligvis mellom 12 og 17 tommer lange og veier mellom 4 og 10 pund.

Hva er de fire typene echidnas?

Nebdyr og echidnas er de eneste pattedyrene som legger egg. I dag er det bare fire arter av echidna, og de inkluderer vestlig langnebb echidna, Sir Davids langnebb echidna, østlig langnebb echidna og kortnebb echidna.

Hvor finnes langnebb echidnas?

De tre levende artene av langnebb echidnas (slekten Zaglossus) finnes bare på øya New Guinea, og de beskrives vanligvis som omtrent 60 cm (24) tommer) i lengde, selv om ett individ ble registrert ved 100 cm (39 tommer).

Lever langnebb echidnas i Australia?

Mens den kortnebbede Echidna er utbredt i Australia, er Langnebbet Echidna ikke lenger til stede.

Anbefalt: