Logo no.boatexistence.com

Når en pæreformet kropp?

Innholdsfortegnelse:

Når en pæreformet kropp?
Når en pæreformet kropp?

Video: Når en pæreformet kropp?

Video: Når en pæreformet kropp?
Video: How To Style A PEAR Shaped Body | Styling Do's & Don'ts 2024, Kan
Anonim

Klassiske pæreformer kjennetegnes ved å ha hoftene og bunnen bredere enn skuldrene og bysten. Hvis du har en slankere overkropp, men har en tendens til å bære vekten rundt hoftene og nedre halvdel, har du sannsynligvis en pæreform.

Hva betyr det at din pære er formet?

Den vanligste figurandelen for kvinner er pæreformen. Hva det betyr er når du måler kroppen din at den bredeste delen av kroppen din er under midjen, rundt hoftene. Husk at du kan være høy, lav, tung eller mager og fortsatt være pæreformet.

Er en pærekropp attraktiv?

Noen sa at pæreformen er mer attraktiv, for at 60 % av kvinnene skal ha den formen (ettersom formen er genetisk), i hulemennes tid, må den formen ha vært mest tiltalende for menn, så de fikk flere barn, som bar pæreformen videre.

Hvordan vet jeg om jeg har en pæreformet kropp?

Trekant eller "pære"

Med denne formen er skuldrene og bysten smalere enn hoftene. Du har sannsynligvis slanke armer og en ganske definert midje. Midjen din skråner mest sannsynlig ut til hoftene. Stylister anbefaler ofte klær som viser frem midjen.

Hvordan ser en pæreformet kvinne ut?

Pæreformen er preget av skuldre og byste som er mindre enn hoftene og en definert, ofte høy midje Vanligvis har denne formen proporsjon alt slanke skuldre og armer, og en lang hals. Pærer har nesten alltid minst én størrelse større nederst enn de gjør på toppen.

Anbefalt: