Logo no.boatexistence.com

Hvorfor vil du underbygge et hus?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor vil du underbygge et hus?
Hvorfor vil du underbygge et hus?

Video: Hvorfor vil du underbygge et hus?

Video: Hvorfor vil du underbygge et hus?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Hvorfor kreves underbyggelse? Når jord innenfor en eiendoms fundament beveger seg, påvirker det eiendommens støtte. Når støtten er svekket, kan eiendommen flytte og bli utrygg, så det er påkrevd for å styrke strukturen.

Når bør du underbygge et hus?

Vanligvis kreves underlag når strukturen til en eiendom flytter (innsynkning) og fundamentene må repareres. Jorden under det eksisterende fundamentet graves ut og erstattes med nye materialer for å reparere strukturen til eiendommen.

Er underbyggede hus mindre verdt?

Understøttelse vil devaluere en eiendom, men hvor mye vil avhenge av hvor alvorlig innsynkningen var og hvor nylig den skjedde. Som et generelt estimat er underbygget eiendom verdt rundt 20–25 % mindre Til tross for at den er mindre verdt, ikke la det faktum at eiendommen har blitt underbygget sette deg av.

Hvordan vet du om et hus trenger underbyggelse?

De mest åpenbare tegnene å se etter er sprekker i veggene … De er mest sannsynlig rundt dør- eller vinduskarmene, som også kan ha trukket seg vekk fra de omkringliggende veggene. Dører vil sannsynligvis feste seg, og i ekstreme tilfeller kan bygningen lene seg til den ene siden.

Er det trygt å kjøpe et underbygget hus?

Huset har ikke vist tegn til ytterligere innsynkning siden underbygget, og landmåleren min fant ingen problemer. … Så risikoen du tar når du kjøper et tidligere underbygget hus, er at når du skal selge, vil kostnadene ved å forsikre eiendommen avskrekke en potensiell kjøper.

Anbefalt: