Logo no.boatexistence.com

Når lexapro ikke fungerer?

Innholdsfortegnelse:

Når lexapro ikke fungerer?
Når lexapro ikke fungerer?

Video: Når lexapro ikke fungerer?

Video: Når lexapro ikke fungerer?
Video: Почему антидепрессанты ухудшают самочувствие - сначала 2024, Kan
Anonim

Hvis depresjonssymptomene dine kommer tilbake i mer enn noen få dager, er det på tide å oppsøke legen din. Men selv om du føler at antidepressiva ikke virker, er det viktig å fortsette å ta det til legen din gir deg beskjed om noe annet Du kan trenge en doseøkning eller en sakte nedtrappingsprosess.

Hva gjør Lexapro mindre effektiv?

aspirin og andre NSAIDs, som ibuprofen, diklofenak og naproxen. rettsmidler mot fordøyelsesbesvær, for eksempel cimetidin. migrenemedisiner som eletriptan, rizatriptan eller zolmitriptan. monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere), som isokarboksazid, fenelzin eller selegilin.

Hva er et godt alternativ til Lexapro?

Andre legemidler i SSRI-klassen av medisiner er Prozac (fluoksetin), Celexa (citalopram) og Paxil (paroksetin). Selv om Lexapro og Zoloft er like, har de betydelige forskjeller i indikasjoner og kostnader.

Kan det ta måneder før Lexapro fungerer?

Det tar vanligvis mellom 4 og 6 uker før du opplever de fulle fordelene. Ikke slutt å ta escitalopram etter en uke eller to bare fordi du føler at det ikke hjelper på symptomene dine. Gi medisinen minst 6 uker på å virke.

Hvordan vet du om Lexapro jobber mot angst?

Søvn, energi eller appetitt kan vise en viss bedring i løpet av de første 1-2 ukene Forbedring av disse fysiske symptomene kan være et viktig tidlig signal om at medisinen virker. Deprimert humør og mangel på interesse for aktiviteter kan trenge opptil 6–8 uker for å bli helt bedre.

Anbefalt: