Logo no.boatexistence.com

Hvem er Jordan Spence?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er Jordan Spence?
Hvem er Jordan Spence?

Video: Hvem er Jordan Spence?

Video: Hvem er Jordan Spence?
Video: Errol Spence Jr. vs. Yordenis Ugás | Full Fight | SHOWTIME PPV 2024, Kan
Anonim

Jordan James Spence (født 24. mai 1990) er en engelsk profesjonell fotballspiller som sist spilte for ADO Den Haag i Eredivisie. Overveiende som høyreback, kan Spence også fungere som midtstopper. Han har representert og vært kaptein for England på forskjellige ungdomstrinn.

Er Naomi Scott og Jordan Spence fortsatt gift?

'Aladdin': Dette er Naomi Scotts ektemann Jordan. Aladdins egen Naomi Scott har vært gift med den kjente fotballspilleren Jordan Spence! Power-paret er så søte sammen, sjekk ut historien deres her! Naomi Scott ble født 6. mai 1993 i London i en familie med blanding av ugandisk-indisk-engelsk.

Er Jordan Spence japansk?

Jordan Spence (født 24. februar 2001) er en profesjonell ishockeyforsvarer med kanadisk og japansk statsborgerskap som for tiden spiller for Ontario Reign i American Hockey League (AHL) mens under kontrakt med Los Angeles Kings of the National Hockey League (NHL).

Hvor bor Jordan Spence?

Hjemby: Cornwall, P. E. I.

Er Mena Massoud gift med Naomi Scott?

Selv om Naomi Scott og Mena Massoud har blitt veldig nærme mens de filmet Aladdin, kunne det umulig ha utviklet seg en romanse mellom de to, hovedsakelig fordi den britiske skuespillerinnen er lykkelig gift … Fra det vi vet så langt, er Mena Massoud singel og liker bare å tilbringe tid med familie og venner.

Anbefalt: