Logo no.boatexistence.com

Kan en veileder sende deg hjem?

Innholdsfortegnelse:

Kan en veileder sende deg hjem?
Kan en veileder sende deg hjem?

Video: Kan en veileder sende deg hjem?

Video: Kan en veileder sende deg hjem?
Video: Sending People Home Safe Is Not Most Important 2024, Juli
Anonim

Sende ansatte hjem Som arbeidsgiver har du myndighet til å sende ansatte hjem som straff hvis de bryter selskapets retningslinjer Arbeidsgivere har rett til å vedta sine egne disiplinpolitikker. Det er ingen standardtiltak du må følge når du oppretter selskapets regler og konsekvenser.

Kan en veileder sende en ansatt hjem?

Hvis du er deltids- eller heltidsansatt, kan ikke sjefen sende deg hjem uten lønn fordi det er stille. Hvis du er en tilfeldig, kan de det, så lenge du har jobbet (eller vil få bet alt for) minimumsvaktlengden i tildelingen eller avtalen din.

Kan en veileder fortelle deg at du skal slutte?

Sjefen din kan ikke gjøre noe som gir deg ikke noe annet valg enn å slutte i jobben. Sjefen din kan for eksempel ikke gi deg noe arbeid, eller overarbeide deg eller mishandle deg så dårlig at det eneste en fornuftig person i skoene dine ville gjøre er å gå. Dessuten kan ikke sjefen din fortelle deg at du skal slutte eller få sparken.

Kan en arbeidsgiver få deg til å gå tidlig?

Loven. Det er ingen føderale eller statlige lover som krever at ansatte gir sjefen to ukers varsel når de slutter. De fleste stater har vedtatt noe som kalles at-will-doktrinen Denne doktrinen gir en arbeidsgiver rett til å si opp en ansatt når som helst, uten grunn eller grunn.

Kan arbeidsgiver forkorte oppsigelsestiden?

Lovene fastsetter at ansatte har krav på den lengste av minimumsoppsigelsesfristen fastsatt i lovene eller oppsigelsesfristen fastsatt i kontrakt. En arbeidsgiver er ikke juridisk berettiget til å redusere oppsigelsestiden til mindre enn minimumskravet gitt av lovene.

Anbefalt: