Logo no.boatexistence.com

Stoppet amazon fresh leveringer?

Innholdsfortegnelse:

Stoppet amazon fresh leveringer?
Stoppet amazon fresh leveringer?

Video: Stoppet amazon fresh leveringer?

Video: Stoppet amazon fresh leveringer?
Video: How Amazon Delivers On One-Day Shipping 2024, Kan
Anonim

Amazon stenger leveringstjenesten Fresh dagligvare i deler av minst ni stater. Et noe overraskende trekk i kjølvannet av Whole Foods-oppkjøpet.

Hvorfor er ikke Amazon Fresh tilgjengelig lenger?

“Vi skriver for å informere deg om at AmazonFresh ikke lenger vil være tilgjengelig for levering til din standard leveringsadresse, på grunn av endringer i vårt tjenesteområde,” står det i e-posten.. … «Vi har gjort endringer i tjenesteområdet vårt og avbrutt levering for utvalgte postnumre,» sier en talskvinne for Amazon.

Gjør Amazon fortsatt fersk levering?

Amazon Fresh tilbyr deltatt levering og uovervåket levering, med alternativer for henting i utvalgte byer. Besøk Amazon.com/Fresh for å se om levering eller henting er tilgjengelig i ditt område.

Er ikke Amazon Prime lenger 2-dagers levering 2020?

Amazon ble ikke kvitt 2-dagers frakt. Det er fortsatt en del av tilbudet til Prime-abonnenter. Fra og med 2020 prioriterte Amazon imidlertid viktige bestillinger fremfor andre bestillinger, noe som førte til at noen Prime-ordrer ble forsinket.

Hvor er Amazon Fresh tilgjengelig i Storbritannia?

Amazon har åpnet sin første "bare gå ut" dagligvarebutikk i Storbritannia hvor shoppere kan hente varene sine og dra uten å måtte besøke en kassa. Amazon Fresh-butikken i Ealing, vest-London, er en "kontaktløs" butikk tilgjengelig for alle som er registrert hos Amazon og med appen på telefonen.

Anbefalt: