Hvorfor er demontering viktig?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er demontering viktig?
Hvorfor er demontering viktig?

Video: Hvorfor er demontering viktig?

Video: Hvorfor er demontering viktig?
Video: Hva er Våtromsnormen og hvorfor er den viktig for oss? 2024, Oktober
Anonim

Betydningen av demontering har vokst i løpet av årene fordi av de økonomiske og miljømessige fordelene det gir Den tar først og fremst sikte på å redde verdifulle materialer og deler fra slutten av livet (EOL)) eller kasserte produkter som ellers går til deponier og forurenser vannforekomster og luft.

Hva er demontering i produksjon?

A Production Disassembly Order – refererer til en ordre utstedt av et selskap for å produsere spesifikke mengder av bestemte produkter på et bestemt tidspunkt ved å demontere et ferdig produkt i dets komponentdeler.

Hvorfor er produktene designet for demontering?

Design for demontering er et grunnleggende prinsipp som informerer beslutninger og materialvalg, og endrer hvordan materialer settes sammen og hvordan de er lagdelt på en måte som er tilgjengelig, reversibel og robust. "

Hva er demonteringsstrategi?

SUMMARY. Demontering er en prosess som brukes for gjenbruk av forlatte varer og materialer, målet er å beskytte miljøet og gjenvinne verdiskapningen til produktene. I tillegg, ved å bruke demontering, kan fremtidige høye avhendingskostnader pålagt av lovgivning unngås.

Hva er designdemontering?

Per definisjon er Design for Disassembly design av bygninger for å lette fremtidige endringer og demontering (helt eller delvis) for gjenvinning av systemer, komponenter og materialer, og dermed sikre bygningen kan resirkuleres så effektivt som mulig ved slutten av levetiden.

Anbefalt: