Van kyle snyder gull?

Innholdsfortegnelse:

Van kyle snyder gull?
Van kyle snyder gull?

Video: Van kyle snyder gull?

Video: Van kyle snyder gull?
Video: Super Match 1 | Kyle Snyder vs. J'Den Cox | Match 2 2024, Oktober
Anonim

Kyle Frederick Snyder er en amerikansk fribryter og uteksaminert folkestilbryter som konkurrerer på 97 kilo. Han har utmerkelsene som den yngste olympiske gullmedaljevinneren og den yngste verdensmesteren i amerikansk brytingshistorie.

Van Snyder gull i bryting?

Og mens han fortsatt var på college, dro Snyder til Rio de Janeiro og vant en olympisk gullmedalje … Han var 20 år gammel og hadde oppnådd alt en bryter kunne ønske seg oppnå, noe som kan forklare hans tilsyn mens han var i Rio. Han glemte å overbevise Sadulaev om å holde seg på 86 kilo (190 pund).

Er Kyle Snyder en gullmedaljevinner?

Snyder var bare 20 da han vant gull i Rio, noe som gjorde ham til den yngste amerikanske bryteren noensinne som har vunnet en olympisk tittel. Sadulaev vant også gull i 2016, men i 86 kg-klassen.

Van Kyle Snyder?

Selv om han f alt for Russlands Abdulrashid Sadulaev i finalen i menns 97 kg fristil lørdag morgen, tjente den tidligere Ohio State-bryteren Kyle Snyder fortsatt sølvmedaljen ved årets OL i Tokyo.

Van Kyle Snyder i går kveld?

American wrestler Kyle Snyder tapte 6-3 mot den russiske olympiske komités Abdulrashid Sadulaev i en kamp mellom olympiske mestere på lørdag om tittelen i fristil 97 kg for menn.

Anbefalt: