Logo no.boatexistence.com

Hva smedbord gjør?

Innholdsfortegnelse:

Hva smedbord gjør?
Hva smedbord gjør?

Video: Hva smedbord gjør?

Video: Hva smedbord gjør?
Video: MINECRAFT | What Does a Smithing Table Do? 1.17.1 2024, April
Anonim

Et smedbord er en verktøysmedjobbsideblokk som genereres i landsbyer. Den kan brukes til å oppgradere diamantutstyr til netherite gear.

Hva kan du gjøre med et smedbord i Minecraft?

Et smedbord har to funksjoner i Minecraft, for å oppgradere utstyr fra diamant til netherite og fungerer som en arbeidsplassblokk for verktøysmeden. Verktøysmeder er nyttige siden de vil konvertere utvunne gjenstander til smaragder, samt gi fortryllede diamantøkser, hakker og spader.

Hvordan bruker du et smedbord i Minecraft 2021?

For å bruke et smedbord i Minecraft, må du plassere det på bakken og høyreklikke på det. Etterpå vil en liten fane, som vist nedenfor, åpne seg, og inne i denne fanen kan du oppgradere alle diamantverktøyene, våpnene og rustningene dine med netherite ingots.

Hva gjør et smedbord i Minecraft 2021?

For å tjene et smedbord, plasser to jernblokker og fire tømmerplanker ved 3×3-smednettet. … Det kan være som valnøtt, gran, bjørk, jungel, akasie, mørk eik, karmosinrød eller skjeve planker. Smedtabeller hjelp til å oppgradere diamantrustning og verktøy til netherite Smedtabeller påvirker heller ikke NBT-data for varer.

Hva gjør en slipestein i Minecraft?

En slipestein er en blokk som reparerer gjenstander og verktøy i tillegg til å fjerne fortryllelser fra dem. Den fungerer også som en våpenmakers jobbsideblokk.

Anbefalt: