Logo no.boatexistence.com

Kommer marek dolezaj tilbake?

Innholdsfortegnelse:

Kommer marek dolezaj tilbake?
Kommer marek dolezaj tilbake?

Video: Kommer marek dolezaj tilbake?

Video: Kommer marek dolezaj tilbake?
Video: Представитель компании WAVIN Ekoplastik в России Марек Гебрт о выставке Aqua-Therm Moscow 2014 2024, Kan
Anonim

Marek Dolezaj kommer ikke tilbake for en ny sesong med Syracuse: "Dette var noen av de beste årene i livet mitt" … The Orange-senior kunngjorde i dag at han ville forlate programmet etter fire år for å forfølge en profesjonell basketballkarriere. Avgjørelsen hans var forventet.

Har Marek Dolezaj et nytt år med kvalifisering?

Syracuse-senteret Bourama Sidibe (34) og Syracuse-spissen Marek Dolezaj (21) er begge seniorer denne sesongen. En ny NCAA-avgjørelse vil tillate dem å returnere til SU for et femte år i sesongen 2021-22.

Hvor er Marek Dolezaj nå?

Dolezaj, opprinnelig fra Slovakia, vil spille for BC Ternopil, et profflag i Ternopil, Ukraina. BC Ternopil er en ny klubb som ble dannet i 2017. Laget ble med i den ukrainske Basketball Superleague i 2020.

Hvem forlater Syracuse basketball?

Snart etter slutten av 2020-2021 Syracuse Orange basketball-sesong for menn var fullført, kunngjorde flere spillere at de hadde til hensikt å bytte. To av disse spillerne - Robert Braswell og Woody Newton - har tatt sin overgangsbeslutning.

Er Dolezaj senior?

Denne sesongen har Dolezaj spilt alle de 22 kampene, i snitt 10,7 poeng, 5,2 returer og 3,2 assists på 34,9 minutter med action per kamp. … Det som har vært en unik sesong på grunn av koronaviruspandemien, Dolezaj som senior er kvalifisert til å returnere for en ny sesong hvis han ønsker å forfølge den.

Anbefalt: