Logo no.boatexistence.com

Hva skjer med eurymachus?

Innholdsfortegnelse:

Hva skjer med eurymachus?
Hva skjer med eurymachus?

Video: Hva skjer med eurymachus?

Video: Hva skjer med eurymachus?
Video: Hva skjer med kroppen min? 2024, Mars
Anonim

Eurymachus, en fisker fra Syme, en liten øy mellom Caria og Rhodos, som kom sammen med deres leder Nireus for å kjempe mot Troja. Han ble drept med et spyd av Polydamas, den trojanske vennen til Hector.

Hvorfor dreper Odyssevs Eurymachus?

Antagelig er det fordi han er en av de to lederne for frierne og Odyssevs vil ha ham av veien. Etter at Odysseus dreper Antinous, prøver Eurymachus å inngå en avtale med ham. Eurymachus forteller ham at frierne vil gjøre opp for det de har gjort.

Hvordan dør Eurymachus i Odyssey?

Odyssevs fastholder imidlertid at drap vil fortsette til han har mettet sin smak for hevn, hvorpå Eurymachus løper mot Odyssevs med sverdet sitt, men Odyssevs skyter en pil inn i brystet til Eurymachus, stopper ham død.

Skåner Odyssevs Eurymachus?

Eurymachus prøver å roe Odyssevs ned, og insisterer på at Antinous var det eneste dårlige eplet blant dem, men Odysseus kunngjør at han ikke vil spare noen av dem Eurymachus anklager deretter Odysseus, men han er kuttet ned av en annen pil. Amphinomus er den neste som faller, ved spydet til Telemachus.

Hva skjer når Eurymachus angriper Odyssevs?

Kongen avslår tilbudet, og Eurymachus kaller kohortene sine til våpen, som kun består av sverdene de bærer. De har ingen rustning. Odyssevs river gjennom brystet og leveren til Eurymachus med en pil. Amphinomus angriper og blir drept av Telemachus.

Anbefalt: