Logo no.boatexistence.com

Hjelper olivenolje deg å bli brun?

Innholdsfortegnelse:

Hjelper olivenolje deg å bli brun?
Hjelper olivenolje deg å bli brun?

Video: Hjelper olivenolje deg å bli brun?

Video: Hjelper olivenolje deg å bli brun?
Video: Кемпинг под снегом и дождем - Проливной дождь и снег - 2 ночи 2024, Kan
Anonim

Olivenolje har tonnevis av hudfordeler. Den kan hjelpe deg med å oppnå en sunn glød, en jevn og vakker brunfarge, og til og med fremskynde solingsprosessen for deg. Så lenge du bruker den trygt og ansvarlig, kan olivenolje være hurtigbillett til nydelig solbrun hud.

Gjør olivenolje deg raskere brun?

Eksperter sier at olivenolje kan hjelpe deg å bli raskere, men det er ikke nødvendigvis en god ting. Det er ingen trygg måte å sole seg på, og det er heller ikke bevis for at påføring av olivenolje lok alt på huden bidrar til å redusere risikoen for solskader, inkludert hudkreft, aldring og svie.

Er olivenolje bra å bruke til soling?

Nei, olivenolje er ikke trygt for soling-og det er heller ikke andre oljer-fordi det egentlig ikke er noen trygg måte å sole seg på. Solbrun, mørk hud er rett og slett solskade i forkledning.

Hvor lang tid tar det å brune med olivenolje?

Det er ikke vanskelig å lære å bruke olivenolje til soling. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at du påfører den jevnt over hele kroppen. Still inn tiden til 30 minutter, siden det er akkurat den tiden du trenger for å få en vakker brunfarge. Du kan alltid justere den om nødvendig.

Hvilken olje hjelper deg å bli brun?

Virgin kokosolje er best; under soling hjelper lipidene i oljen til å beskytte huden din mot solskader, samtidig som de fungerer som en barriere for å holde på fuktighet. Syrene som finnes i kokosnøttolje bidrar også til å gi næring til huden og beskytter den mot mikrober.

Anbefalt: