Logo no.boatexistence.com

Hvor er bella swan fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er bella swan fra?
Hvor er bella swan fra?

Video: Hvor er bella swan fra?

Video: Hvor er bella swan fra?
Video: Jeg er inte din bror 2024, Kan
Anonim

Bella, som først dukker opp i Twilight, er en ung 17 år gammel menneskejente, som flytter fra morens hjem i Phoenix, Arizona, for å bo sammen med faren sin, Charlie Swan, en politimester. fødestedet til Forks, Washington.

Når ble Bella Swan født?

Baby Bella Isabella Marie Swan ble født 13. september 1987, til Renée og Charlie Swan, et ungt par som bor i den lille byen Forks, Washington.

Er Bella Swan italiensk?

Bella er muligens italiensk, og Renata kommer også fra en vampyr-menneske-familie sør i Italia. … Hun ble vendt av onkelen, Luca, og familien deres var veldig unik. Luca var et merkelig tilfelle av en vampyr som valgte å bo sammen med sin menneskelige familie etter at hun ble vendt.

Hvor ligger det ekte Bella Swan House?

The Twilight Swan House ligger nær den historiske elvebredden til St. Helens og er den perfekte basecampen for å besøke alle de andre filmstedene for Twilight i Portland-området.

Hva er Bellas blodtype?

Bellas blodtype er O+, ifølge Midnight Sun. Hovedpersonen i Twilight-serien har definitivt vært ganske kontroversiell. Kristen Stewarts tid som Bella Swan gjorde henne berømt, men mange lurer på om romantikken hennes med vampyren Edward Cullen (Robert Pattinson) er problematisk og til og med voldelig.

Anbefalt: