Logo no.boatexistence.com

Hva er underleverandørarbeid?

Innholdsfortegnelse:

Hva er underleverandørarbeid?
Hva er underleverandørarbeid?

Video: Hva er underleverandørarbeid?

Video: Hva er underleverandørarbeid?
Video: Understanding Subcontractors 2024, April
Anonim

Underleverandører er praksisen med å tildele, eller sette ut, deler av forpliktelsene og oppgavene under en kontrakt til en annen part kjent som en underleverandør Underleverandører er spesielt utbredt i områder der komplekse prosjekter er normen, for eksempel konstruksjon og informasjonsteknologi.

Hva er en underleverandørjobb?

Hva er en underleverandør? En underleverandør er en person som er ansatt av hovedentreprenøren (en annen hovedentreprenør/prosjektledere) for å fullføre en spesifikk jobb som en del av det samlede prosjektet og som norm alt betales for tjenester levert til prosjekt av den opprinnelige hovedentreprenøren.

Hvordan fungerer det å være underleverandør?

Underleverandører er ansatt av uavhengige entreprenører i stedet for et selskap eller enkeltpersoner for å gjøre en bestemt jobb. Ofte spesialiserer underleverandører seg på et felt i stedet for å jobbe som en jack-of-all-trade. Det er på grunn av den spesialiseringen at uavhengige eller generelle entreprenører oppsøker underleverandører.

Hva menes med underentreprise av arbeidet gi et eksempel?

En underkontrakt er en kontrakt mellom et firma som blir ansatt for å utføre en jobb og et annet firma som godtar å gjøre deler av jobben. …

Hva er underleverandørtjenester?

Tjenester med underleverandører betyr tjenester som tilbys ved fasilitetene av tredjeparter som er under kontrakt med Savor som gjelder enhver del av tjenestene som er gitt i denne avtalen.

Anbefalt: