Logo no.boatexistence.com

Er denpasar flyplass åpen i dag?

Innholdsfortegnelse:

Er denpasar flyplass åpen i dag?
Er denpasar flyplass åpen i dag?

Video: Er denpasar flyplass åpen i dag?

Video: Er denpasar flyplass åpen i dag?
Video: Bali Airport International Arrival 2023 2024, April
Anonim

I Gusti Ngurah Rai internasjonale lufthavn, er hovedflyplassen på Bali, som ligger 13 km sør for Denpasar. Ngurah Rai er den nest travleste flyplassen i Indonesia etter Soekarno-Hatta internasjonale lufthavn. I 2018 betjente flyplassen 23 779 178 passasjerer.

Kan jeg fly til Bali akkurat nå?

På det nåværende tidspunkt, , har den indonesiske regjeringen forbudt utenlandske besøkende å reiseog reise til det indonesiske territoriet med mindre de er i besittelse av en gyldig oppholdstillatelse eller visse klasser av visum.

Er Bali åpen for turister nå?

Landene er: Kina, India, Japan, Sør-Korea, Saudi-Arabia, De forente arabiske emirater, New Zealand, Kuwait, Bahrain, Qatar, Liechtenstein, Italia, Frankrike, Portugal, Spania, Sverige, Polen, Ungarn, og Norge. … USA er ennå ikke på den godkjente listen.

Kan du drikke vannet på Bali?

Ja men offentlig vann fra springen bør bare konsumeres etter koking og filtrering med mindre du får beskjed om noe annet. Hovedproblemet er patogener på grunn av dårlig vannledningsinfrastruktur og den tropiske varmen.

Er det noe problem på Bali?

Bali er trygt å besøke. Og selv om småkriminalitet utgjør et lite problem, ble det "bare" registrert tot alt 3 347 straffesaker. … Voldskriminaliteten i seg selv er også relativt lav. Småkriminalitet er det viktigste du bør bekymre deg for, og det meste skjer rundt Canggu og Seminyak.

Anbefalt: