Logo no.boatexistence.com

Vil du tildele meldingspolicy?

Innholdsfortegnelse:

Vil du tildele meldingspolicy?
Vil du tildele meldingspolicy?

Video: Vil du tildele meldingspolicy?

Video: Vil du tildele meldingspolicy?
Video: Дипломатия: как выиграть за РОССИЮ с чемпионом Европы / РОССИЙСКАЯ стратегия и тактика 2024, Kan
Anonim

Retningslinjene for AssignMessage endres eller oppretter nye forespørsels- og svarmeldinger under API-proxy-flyten. Policyen lar deg utføre følgende handlinger på disse meldingene: Legg til nye skjemaparametere, overskrifter eller spørringsparametere til en melding. Kopier eksisterende egenskaper fra én melding til en annen.

Hva er en policy i apigee?

Apigee lar deg programmere API-atferd uten å skrive noen kode, ved å bruke retningslinjer. En policy er som en modul som implementerer en spesifikk, begrenset ledelsesfunksjon. Retningslinjer er utformet slik at du enkelt og pålitelig kan legge til vanlige typer administrasjonsfunksjoner til et API.

Hvordan bruker JavaScript-apigee?

For å få JavaScript til å kjøre i en API-proxy, må du legge den til en flyt ved å bruke et policyvedlegg k alt et 'Step'En policy av typen Javascript (note store bokstaver) inneholder ganske enkelt en referanse til navnet på en JavaScript-fil. Du peker policyen til en JavaScript-fil ved å bruke ResourceURL-elementet.

Hva er Apigee i Java?

Hva er en Java-melding? Apigee gir en rekke retningslinjer som ivaretar vanlige API-administrasjonskrav, som sikkerhet, datatransformasjon, trafikkadministrasjon og annet Det er imidlertid noen tilfeller der API-en din krever tilpasset atferd som ikke er implementert i en standard policy.

Hva er policy for tildeling av meldinger i apigee?

The AssignMessage policy endrer eller oppretter nye forespørsels- og svarmeldinger under API proxy Flow. Policyen lar deg utføre følgende handlinger på disse meldingene: Legg til nye skjemaparametere, overskrifter eller spørringsparametere i en melding. Kopier eksisterende egenskaper fra én melding til en annen.

Anbefalt: