Logo no.boatexistence.com

Skal jeg se skjelvinger?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg se skjelvinger?
Skal jeg se skjelvinger?

Video: Skal jeg se skjelvinger?

Video: Skal jeg se skjelvinger?
Video: Прямо сейчас откройте глаза и послушайте, информация вас поразит. Явные признаки сглаза на лицо 2024, Kan
Anonim

Trenger du å se skjelvingsfilmer i rekkefølge? Du kan se Tremors-filmer som frittstående! men for å virkelig nyte Tremors-sagaen og forstå historien, hovedplottet og forholdet til Graboids og Gummers-familien må du se alle tremors-filmene i bestill.

Er skjelvinger verdt å se på?

Tremors (1990)

Den elskede klassiske monsterfilmen fra 90-tallet er en flott film generelt og har fantastiske praktiske effekter og morsomme karakterer. … Selv om det definitivt ikke er en dårlig ting – det fungerer bra i denne filmen – gjør det den litt mindre morsom enn oppfølgeren, Tremors 2: Aftershocks.

Hvilken alder er passende for å se Tremors?

Jeg ville vurdert dette for 11 og over.

Hvorfor er skjelvinger så populært?

Det er lett å se hvorfor Tremors til slutt ble en suksess og hvorfor det fortsatt er en morsom og engasjerende opplevelse, tiår senere. Plottet er fullt realisert og holder ting hele tiden spennende. Den har mange spektakulære kulisser, spennende actionscener og massevis av siterbare kastdialoger.

Er Tremors-filmen barnevennlig?

Barn har det generelt bra med at monstrene får det. Trolig er den mest voldelige scenen i filmen mot begynnelsen. Det er et pensjonert par som bygger huset sitt og bor i en trailer.

Anbefalt: