Logo no.boatexistence.com

Hvor smal kan en gang være?

Innholdsfortegnelse:

Hvor smal kan en gang være?
Hvor smal kan en gang være?

Video: Hvor smal kan en gang være?

Video: Hvor smal kan en gang være?
Video: Benny Jamz, Gilli, Kesi - Ibiza ft. B.O.C 2024, Juli
Anonim

Den offisielle minste gangbredden ved lov er 36 tommer eller 3 fot. Dette er kravet for at gangen din skal anses som farefri i nødstilfeller. Vi anbefaler å gjøre gangen bredere enn tre fot for optimal komfort, for eksempel fire fot (48 tommer).

Hva er kode for gangbredde?

Når 10 eller flere personer bruker ganger eller korridorer i bygninger som bedrifter, kirker eller skoler, er den nødvendige bredden på gangen/korridoren 44 tommer bred (CCR, Seksjon 11B-403.5 1 Unntak 2.) Korridorer og ganger som betjener en passasjerbelastning på mindre enn 10 skal ikke være mindre enn 36 tommer brede.

Hvor tynne kan gangene være?

Hva er den minimale bredden på en gang? Minimumsbredden på en gang er satt til 36 tommer (91,44 cm) for å overholde ADA-kravene.

Hva er minimumsbredden en gang bør være?

Du kan alltid gjøre alt i et hjem bedre enn det som står i koden. Ganger er intet unntak. Jeg ville aldri bygget en gang som bare er 36 tommer bred. Minste minimumsbredde, etter min mening, er 42 tommer.

Hva er den smaleste en korridor kan være?

For trange områder krever byggeforskriftene at en korridorbredde skal være minimum 900mm. Ved "klemmepunkter", for eksempel der det er en radiator, kan denne reduseres til 750 mm.

Anbefalt: