Logo no.boatexistence.com

Hva handler possum rike om?

Innholdsfortegnelse:

Hva handler possum rike om?
Hva handler possum rike om?

Video: Hva handler possum rike om?

Video: Hva handler possum rike om?
Video: The Seven Questions She Asked God: Profound Near-Death Experience | Nancy Danison 2024, Kan
Anonim

Mens han så for seg at "I Burn" skulle være en historie om kultmedlemmer som brenner seg selv for å stige opp til et høyere plan, handlet "Possum Kingdom" om at en av de brennede menneskene ble "bare røyk", og …han drar til Possum Kingdom [Lake] og prøver å finne noen som kan bli med ham. "

Hva er Possum Kingdom kjent for?

Possum Kingdom Lake (populært kjent som P. K.), er et reservoar ved Brazos River som hovedsakelig ligger i Palo Pinto County Texas. Det var det første vannforsyningsreservoaret som ble konstruert i Brazos-elvebassenget. Innsjøen har et område på omtrent 17 000 dekar (6 900 ha) med 500 km strandlinje.

Hva skjedde på Possum Kingdom?

Folk har imidlertid dødd i Possum Kingdom. Bare denne siste sommeren druknet to menn i juni etter at båten deres kantret nær Morris Sheppard Dam. En måned senere druknet en mann fra Arlington etter å ha f alt av en svømmebasseng den fjerde juli. En kvinne fra Lubbock druknet, også i løpet av fjerde juli, tilbake i 2013.

Er Possum Kingdom Lake fin?

Possum Kingdom Lake er mindre enn 2 timer fra hjemmet vårt i Arlington, TX. Stasjonen er fin og naturskjønn når du går av I-20. Det er så mange forskjellige alternativer for moro. Svømming, båtliv, jetskiutleie, camping, fiske og soling er bare noen få å nevne.

Er det en by under Possum Kingdom Lake?

Byen ble kjøpt i 1939 for det foreslåtte Possum Kingdom reservoar. Men selv om landet kan ha blitt solgt - Pickwick trengte ikke å dø - ble postkontoret og butikken det drev fra flyttet to mil øst for det tidligere stedet. På samme måte ble Pickwick-skolen flyttet. «New Pickwick» tok ikke.

Anbefalt: