Logo no.boatexistence.com

Hvorfor tar ikke sandblåseren min opp sand?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor tar ikke sandblåseren min opp sand?
Hvorfor tar ikke sandblåseren min opp sand?

Video: Hvorfor tar ikke sandblåseren min opp sand?

Video: Hvorfor tar ikke sandblåseren min opp sand?
Video: Harbor Freight Sandblasting Cabinet Problem Solved!! 2024, Kan
Anonim

Aktiver sandblåserpistolen og kontroller at du kan se og kjenne slipemidlet komme ut av munnstykket … Tilstoppede slipesnorer vil ofte frigjøre seg hvis de flyttes eller støtes. Hvis du kan føle luften, men ikke blir slipende gjennom pistolen, har du enten en tom slipemiddeltank eller tilstoppede mateledninger.

Hvorfor fungerer ikke sandblåseren min?

Mulig årsak: Too Much Air For mye luft er en annen mulig årsak. Høyere trykk er ikke lik bedre sprengning. Juster trykket i systemet mellom 70-90 PSI og juster etter behov opp eller ned for å oppnå ønskede resultater. For mye luft kan føre til at sifonprosessen inne i sandblåsepistolen ikke fungerer som den skal.

Hvorfor pulserer sandblåseren min?

I min erfaring med sandblåsing, og jeg har ganske mye, er at pulsering forårsaket av for mye sandlevering. Vanligvis har du en justeringsventil for sand som er uavhengig av lufttilførselen.

Vil vanlig sand fungere i en sandblåser?

Nei, slipemidler som inneholder mer enn 1 % fri silika er forbudt. Tidligere ble sprengningsoperasjoner utført med silikasand. Begrepet sandblåsing stammer fra den tiden.

Hvordan holder du fuktighet unna en sandblåser?

Moisture Solutions

Selv om det er umulig å rense luften fullstendig for fuktighet, finnes det produkter tilgjengelig som kan fjerne fuktighet fra oppsettet ditt. Avfukting av luften hjelper til med å holde fuktighetsnivået 5 grader over duggpunktet for å forhindre kondens og flammerust.

Anbefalt: