Logo no.boatexistence.com

Er valpemøller dårlige?

Innholdsfortegnelse:

Er valpemøller dårlige?
Er valpemøller dårlige?

Video: Er valpemøller dårlige?

Video: Er valpemøller dårlige?
Video: Kolonial.no | Hopp over butikken | Det er ikke lørdag i dag 2024, Juni
Anonim

En valpefabrikk er et umenneskelig høyvolums hundeoppdrettsanlegg som driver ut valper for profitt, og ignorerer behovene til valpene og deres mødre. Hunder fra valpefabrikker er ofte syke og usosialiserte … Hundemødre tilbringer hele livet i trange bur med liten eller ingen personlig oppmerksomhet.

Er det dårlig å kjøpe fra en valpefabrikk?

I tillegg til å skade individuelle hunder, er valpemøller også skadelige for rasene de reproduserer Fordi valpefabrikker er fokusert på å tjene penger, avler de ofte opp hunder uten hensyn til genetiske egenskaper kvalitet. Det fører til valper som er utsatt for medfødte og arvelige tilstander, som hjertesykdom og luftveislidelser.

Hvorfor er valpemøller dårlige?

Hunder blir vanligvis stappet inn i skitne, overfylte, stablede stålbur og nektes sunn mat, rent vann og grunnleggende veterinærbehandling. … Forferdelige forhold, dårlig genetikk, tidlig avvenning og stress kan føre til at valpemøllevalper utvikler alvorlige helse- og atferdsproblemer som er dyre og vanskelige å behandle.

Hvorfor er ikke valpemøller ulovlige?

Til syvende og sist forblir valpefabrikker i virksomhet, ikke fordi den føderale regjeringen så langt ikke har klart å slå dem ned, men fordi folk fortsatt er villige til å kjøpe fra dem «Folk vil betale de høye prisene for disse valpene, sier Sara Ochoa, liten og eksotisk veterinær og konsulent for Dog Lab.

Lever valpemøllehunder kortere liv?

Dessverre vil mange valpemøller hunder leve hele livet slik De avler til og med under disse forholdene. Dette skraper ikke engang overflaten av de andre helseproblemene hunden din kan ha vært borti. Gitt at det ikke er noen veterinærpleie eller regelmessig stell, er listen over plager lang.

Anbefalt: