Logo no.boatexistence.com

Skal jeg lære meg gitarmoduser?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg lære meg gitarmoduser?
Skal jeg lære meg gitarmoduser?

Video: Skal jeg lære meg gitarmoduser?

Video: Skal jeg lære meg gitarmoduser?
Video: Have to Learn 2024, Juli
Anonim

Det er ikke nødvendig å lære om noe Du trenger faktisk ikke engang å lære å spille gitar. Men vi studerer ting fordi de er interessante, gir glede og hjelper oss å utvikle oss. Gitarmoduser er et forvirrende tema, men når spillerne først finner ut hvordan de virkelig fungerer, er de veldig glade for at de gjorde det.

Hvorfor bør jeg lære meg gitarmoduser?

Studiemoduser hjelper deg med å navigere i gitarhalsen og hjelper deg å forstå forholdet mellom skalaer og akkorder. I denne leksjonen vil vi konsentrere oss om modusene til durskalaen (durskalaen er overordnet skala i dette tilfellet).

Hvorfor trenger jeg å vite moduser?

Forstå moduser hjelper deg å forstå hvordan alt henger sammen over hele gripebrettetFor eksempel vil den eoliske skalaen alltid produsere en perfekt mollskala. Derfor er den relative mollskalaen for enhver durskala den eoliske skalaen (modus) -> skalaen som starter på den 6. tonen i en hvilken som helst durskala.

Er det viktig å lære seg gitarskalaer?

Trening av skalaer forbedrer fingerteknikken og fordi hendene er synkroniserte, bedre rytmisk solo. Dette øker kunnskapen og evnen til å spille ulike melodier over de riktige akkordene til rett tid. Å lære og øve på skalaer er uvurderlig og vil føre deg til fullstendig mestring av gitaren raskere.

Hvor mange timer om dagen bør jeg trene på gitar?

Prøv å øve på gitar i minst 15 minutter per dag Prøv å unngå lange og uavbrutt øvingsøkter på mer enn én time av gangen. Hvis du ønsker å trene i mer enn 20 minutter, sett korte pauser for å dele opp treningsøktene dine for best mulig resultat.

Anbefalt: