Logo no.boatexistence.com

Kan ankylosing forårsake magesmerter?

Innholdsfortegnelse:

Kan ankylosing forårsake magesmerter?
Kan ankylosing forårsake magesmerter?

Video: Kan ankylosing forårsake magesmerter?

Video: Kan ankylosing forårsake magesmerter?
Video: Combat Ankylosing Spondylitis: Discover the Power of 12 Exercises 2024, Juli
Anonim

Personer med AS kan oppleve betennelse i mage-tarmkanalen og tarm, enten før leddsymptomer eller under uttrykk for denne sykdommen. Dette kan føre til magesmerter, diaré og fordøyelsesproblemer.

Hvordan føles smerte ved ankyloserende spondylitt?

Personer med Bekhterevs sykdom beskriver ofte en pågående, kjedelig smerte som føles som om den kommer dypt fra nedre del av ryggen eller baken, sammen med morgenstivhet. Det er ikke uvanlig at symptomene forverres, blir bedre eller stopper helt med jevne mellomrom.

Kan ankyloserende spondylitt forårsake bekkensmerter?

Ankyloserende spondylitt (AS) er en type leddgikt og utløser smertefulle betennelser i kroppen, oftest sentrert i rygg og rumpa. Symptomer kan spre seg etter hvert som lidelsen utvikler seg, med smerte og betennelse som vanligvis føles i bekkenet, hoftene, hælene og andre store ledd.

Kan ankyloserende spondylitt påvirke tarmen?

Personer med ankyloserende spondylitt kan utvikle tarmproblemer kjent som inflammatorisk tarmsykdom (IBD) eller kolitt. Det er en god idé å oppsøke legen din hvis du har diaré i mer enn to uker eller har blodig eller slimete bæss.

Gjør ankyloserende spondylitt vondt hele tiden?

Ankyloserende spondylitt forårsaker kroniske smerter som kan komme og gå. Du kan oppleve perioder med bluss og stivhet, og andre ganger når du ikke føler smerte like akutt. Symptomene kan avta eller forsvinne i en periode, men de kommer tilbake til slutt.

Anbefalt: