Logo no.boatexistence.com

Snurrer propellen i nøytral?

Innholdsfortegnelse:

Snurrer propellen i nøytral?
Snurrer propellen i nøytral?

Video: Snurrer propellen i nøytral?

Video: Snurrer propellen i nøytral?
Video: Which Way is the Propeller Spinning? 2024, Kan
Anonim

Jeg tok den nedre enden av for å jobbe på en bøyd propell, og så satte jeg alt sammen igjen i går kveld. Jeg kjørte den et sekund i oppkjørselen, girskiftene er riktige osv. Men propellen snurrer ganske bra opp i nøytral. Selvfølgelig er det ingen vannmotstand osv.

Skal propen spinne fritt nøytr alt?

Når motoren er slått av, skal propellen bare snurre fritt når den er i nøytral. Hvis den er i gir, bør ikke rekvisitten snurre for hånd.

Beveger en propell seg når en båt er i nøytral?

Stopp alltid, snu og STENG AV motoren før du drar noen i sikkerhet. Det er ALDRI trygt å gå ombord eller gå ut av vannet mens motorene går på tomgang fordi propellen kan fortsette å snurre selv når båten er i nøytral.

Hvilken vei snurrer propellen i revers?

Standard rotasjon… høyre hånd svinger til høyre for fremover. ingear (fremover) bør du kunne dreie prop med klokken og ikke mot klokken. I revers kan du dreie prop mot klokken! klikket er norm alt, bare sørg for at det er helt i gir!

Hvilken vei snurrer en båtpropell?

Propellrotasjon er ikke annerledes; en høyre propell roterer med klokken sett fra akterenden av båten og ser fremover. En venstrehåndspropell roterer mot klokken sett fra akterenden av båten og ser fremover.

Anbefalt: