Logo no.boatexistence.com

Hvordan lages heksamin?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lages heksamin?
Hvordan lages heksamin?

Video: Hvordan lages heksamin?

Video: Hvordan lages heksamin?
Video: Aksjon Aluminium – Hvordan lages aluminium? 2024, Kan
Anonim

Heksamin fremstilles ved reaksjonen av formaldehyd og ammoniakk I et surt miljø omdannes heksamin til giftig formaldehyd, som hovedfaren for toksisitet er ved svelging. … Som med trioksan, har heksamin en nesten uendelig holdbarhet hvis den oppbevares riktig, i en forseglet tørr beholder.

Hvorfor er heksamin dårlig for deg?

► Heksamin kan forårsake hudallergi. Hvis allergi utvikler seg, kan svært lav fremtidig eksponering forårsake kløe og hudutslett. eksponering kan forårsake astmaanfall med kortpustethet, hvesing, hoste og/eller tetthet i brystet.

Hva kan heksamin finnes i?

Dette stoffet finnes i antibiotika, tabletter med fast brensel som brukes til matlaging på camping eller tur, gummi-/tekstillim, maling, lakk, fotografiprodukter og i produksjon av deodoranter og hårprodukter.

Hva er strukturen til heksametylentetramin?

Heksametylentetramin, også kjent som metenamin, heksamin eller urotropin, er en heterosyklisk organisk forbindelse med formelen (CH2)6 N4 Denne hvite krystallinske forbindelsen er svært løselig i vann og polare organiske løsemidler. Den har en burlignende struktur som ligner på adamantan.

Hva er det vanlige navnet på heksametylentetramin?

Heksametylentetramin, også kjent som metenamin, heksamin eller urotropin, er en heterosyklisk organisk forbindelse med formelen (CH2)6N4. Denne hvite krystallinske forbindelsen er svært løselig i vann og polare organiske løsemidler.

Anbefalt: