Logo no.boatexistence.com

Flater en trommelsliper?

Innholdsfortegnelse:

Flater en trommelsliper?
Flater en trommelsliper?

Video: Flater en trommelsliper?

Video: Flater en trommelsliper?
Video: Чтобы построить это ... мне пришлось его разрушить 2024, Kan
Anonim

Tingen med disse relativt små trommelsliperne er at innmatings- og utmatingsvalsene som holder arbeidet nede ikke utøver så mye press som en høvel gjør, og derfor tvinger de ikke stokken. flat til bordet.

Kan en trommelsliper erstatte en høvel?

Trommelslipere er ypperlige til å finslipe eller pusse treverk, spesielt trevirke som rives ut under høvelblader, men det er ikke det beste verktøyet for å fjerne store mengder tre, slik du ville gjort når du jevner opp limte plater eller overflatemasse. … En trommelsliper er ikke laget for påkjenningene med slipehøvling.

Hva er en trommelsliper god for?

En trommelsliper, også kjent som en båndsliper, er en kraftig maskin designet for tung sliping av heltregulv. En trommelsliper skjærer gjennom treet og sletter flere lag med tre samt all lakk, og gir deg en ny overflate å etterbehandle.

Trenger jeg virkelig en trommelsliper?

En stasjonær trommelsliper er et flott verktøy for å jevne ut alt fra smale strimler til brede paneler, samtidig som den produserer deler med jevn tykkelse. Trommelsliping er også en effektiv måte å jevne og jevne ut sammensatte ramme- og panelskapdører.

Kan du kjøre kryssfiner gjennom en fuge?

Bruk av bordsagen som en skjøt. Selv om du eier en jointer, vil du ønske å mestre denne teknikken. Med tillegg av et enkelt butikkprodusert gjerde kan du enkelt kante fuge på bordsagen. Husk at menneskeskapte materialer som kryssfiner kan være hard på stålskjøtekniver – men ikke på hardmetall-bordsagblader.

Anbefalt: