Logo no.boatexistence.com

Was betyr debriefing?

Innholdsfortegnelse:

Was betyr debriefing?
Was betyr debriefing?

Video: Was betyr debriefing?

Video: Was betyr debriefing?
Video: Group Debrief Trauma in ER 2024, Kan
Anonim

transitivt verb. 1: å avhøre (noen, for eksempel en pilot) vanligvis ved retur (som fra et oppdrag) for å få nyttig informasjon Gislene ble senere debriefet av politiet. 2: for å vurdere flyturen nøye når den er fullført.

Hvordan bruker du ordet debrief?

Betydning: [‚diː'briːfɪŋ] n. rapport om et oppdrag eller en oppgave

  1. En debriefing ville følge denne operasjonen for å finne ut hvor det gikk g alt.
  2. Selv da kunne debriefingen hans gi en etterretningsbonanza.

Hva er formålet med debriefen?

Debriefingen er en vesentlig del av samtykkeprosessen og er obligatorisk når forskningsstudien involverer bedrag. Debriefingen gir deltakerne en fullstendig forklaring på hypotesen som testes, prosedyrer for å lure deltakerne og årsaken(e) til hvorfor det var nødvendig å lure dem.

Hva betyr Outbrief?

Oversikten er en integrering av alles innsats under arrangementet og inkluderer alle design-sprintelementene: den raffinerte problemformuleringen, personas og scenarier, løsningsdesign og alle delene imellom. … Akkurat som hendelsen begynner med problemformuleringen, starter outbriefen også med problemet.

Hva vil det si å debriefe et møte?

Ordformer: debriefings

variabelt substantiv. En debriefing er et møte der noen som en soldat, diplomat eller astronaut blir bedt om å gi en rapport om en operasjon eller oppgave som de nettopp har fullført. En debriefing ville følge denne operasjonen for å finne ut hvor det gikk g alt.

Anbefalt: