Logo no.boatexistence.com

Er iOS-apper bedre enn Android?

Innholdsfortegnelse:

Er iOS-apper bedre enn Android?
Er iOS-apper bedre enn Android?

Video: Er iOS-apper bedre enn Android?

Video: Er iOS-apper bedre enn Android?
Video: Android против iOS 2021 | Что лучше? 2024, Kan
Anonim

Det er 2021 og apper er fortsatt bedre på iOS enn de er på Android … Google har gjort utallige anstrengelser for å forbedre Android til å være det beste operativsystemet mulig, og mens det administreres for å overgå Apple på noen forskjellige måter gjennom årene, kan den fortsatt ikke konkurrere når det kommer til appens økosystem.

Er Apple-apper bedre enn Android?

Bedre apputvalg: Utvalget av apper i Apples App Store er også litt bedre enn utvalget i Androids Google Play Store, selv om gapet mellom de to er mindre enn det pleide å være.

Hvorfor ser iOS-apper bedre ut enn Android?

Design er innebygd i Apples DNA Hipmunk UI/UX-designer og iOS-utvikler Danilo Campos forklarer det kort: «Det veldig enkle korte svaret er at det er lettere å lage en pen, attraktiv iOS-app sammenlignet med å lage en Android-app. … Design er innebygd i Apples DNA.

Hvorfor er iOS-apper bedre enn Android Reddit?

iOS-apper er MYE mer optimaliserte, flotte og jevnere enn Android-motpartene Faktisk ser det ofte ut til at mange av slike apper er designet for iOS i tankene, og bare portert til Android senere. Jeg testet Reddit-appen, Snapchat, Twitter, Instagram blant noen andre som jeg bruker daglig.

Er Android tregere enn iOS?

Apples lukkede økosystem sørger for en tettere integrasjon, og det er grunnen til at iPhones ikke trenger superkraftige spesifikasjoner for å matche de avanserte Android-telefonene. Det er alt i optimaliseringen mellom maskinvare og programvare. … Vanligvis er imidlertid iOS-enheter raskere og jevnere enn de fleste Android-telefoner til sammenlignbare prisklasser.

Anbefalt: