Logo no.boatexistence.com

Hva er forskjellen mellom novo pods?

Innholdsfortegnelse:

Hva er forskjellen mellom novo pods?
Hva er forskjellen mellom novo pods?

Video: Hva er forskjellen mellom novo pods?

Video: Hva er forskjellen mellom novo pods?
Video: Novo 2X by Smok - Best Novo Ever? 2024, Kan
Anonim

Det er noen få forskjeller mellom dette og originalen. Novo 2 har et batteri med større kapasitet på 800mAh sammenlignet med originalen som kun har et 450mAh batteri. Du får også en høyere effekt på 6-25W sammenlignet med med 16W i originalversjonen. … Novo 2 MTL Pod – denne har doble spoler og en motstand på 1,4 ohm.

Finnes det forskjellige typer Novo-poder?

det er to typer Novo X Pods tilgjengelig, Pod med DC 0,8ohm Coil og Pod med 0,8ohm Mesh Coil, Mesh Coil med det store kontaktområdet med e-juice, vil varme opp e-juice raskt og jevnt, Pod med 0,8ohm DC MTL Coil kan perfekt gjenopprette smaken og halsen ved å justere graden av smak …

Hva er de to typene Novo-poder?

Smok Novo 2 pods er tilgjengelig i 3 konfigurasjoner; Mesh 1.0Ω designet for DTL, DC 1.4Ω Coil laget spesielt for MTL-vaping og den nye Novo 2 Quartz Pod som har en 1.4Ω kvartsspole som er optimalisert for bruk med tykkere juice.

Hva er forskjellen mellom Novo 2 og Novo 3 pods?

I form, matcher både Novo og Novo 2 for størrelse, så ikke større, og standard 2 ml pod-kapasitet er den samme. Novo 3 har en 6-25W effekt og et 800mAh integrert batteri, som kan sammenlignes med både Novo 2 og Novo X, men oppgraderingen i serien er en avansert trekningsaktivering.

Hvor mange ganger kan du fylle på en Novo-pod?

Påfylling på dette tidspunktet vil sannsynligvis resultere i en hel tank med brent, ubehagelig væske. Åpne system-pod-mods er designet for å fylles på igjen fire eller fem ganger før de kastes, noe som gjør dem til et mer økonomisk valg enn pod-systemer designet for å kastes etter hver bruk.

Anbefalt: