Logo no.boatexistence.com

Hvor mye koster dji-matrisen 200?

Innholdsfortegnelse:

Hvor mye koster dji-matrisen 200?
Hvor mye koster dji-matrisen 200?

Video: Hvor mye koster dji-matrisen 200?

Video: Hvor mye koster dji-matrisen 200?
Video: DJI – Introducing the Matrice 200 Series V2 2024, Kan
Anonim

Basismodellen Matrice 200 V2-pakkeprisen starter på under $10 000 USD. Denne pakken inkluderer flyet, fjernkontrollen, et sett med batterier og diverse tilbehør. Mellomklassemodellen Matrice 210 V2-pakken kan koste mellom $10-20 000 USD.

Hva er Matrice 210 RTK?

Matrice 210 RTK V2-plattformen er konstruert for å være tilpasset og har to nedadgående eller en oppadgående gimbal som kan drive en rekke forskjellige Zenmuse gimbal-kameraer eller tredjeparts nyttelast. Dette systemet gir mulighet for en rekke konfigurasjoner for å møte en rekke behov.

Hva er prisen på DJI Matrice 600?

Den nye DJI Matrice 600 har blitt priset til $4 599 (omtrent Rs.3, 06, 100) og er ment for profesjonelle filmskapere. Selskapet hevder at M600-dronen kan bære det "beste kamerautstyret som er tilgjengelig for å skyte fra himmelen." Det sies å være designet for profesjonell flyfotografering og industrielle applikasjoner.

Er DJI-droner programmerbare?

DJI slo seg sammen med Ryze Robotics for å lage Tello-dronen. Det er en imponerende og programmerbar drone perfekt for utdanning. Med denne pedagogiske dronen lærer du å kode på programmeringsspråk i Scratch, Python og Swift med Tello spesialutviklingssett som gir deg et stort utvalg kommandoer å jobbe med.

Krever drone koding?

Programvareprogrammering:

En drone er en komplett enhet som godtar kommandoer for å utføre forskjellige oppgaver. … Droner som kjører på ROS kan imidlertid godta kommandoer fra flere programmeringsspråk. I utgangspunktet må du lære C, C++ og Python eller Java for å fullt programmere dronen fra bunnen av til å fly.

Anbefalt: