Logo no.boatexistence.com

Hvilken vei løsner mutterne?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken vei løsner mutterne?
Hvilken vei løsner mutterne?

Video: Hvilken vei løsner mutterne?

Video: Hvilken vei løsner mutterne?
Video: 7 tips til hvordan man løsner genstridige skruer. 2024, Kan
Anonim

Ikke fjern mutterne på dette tidspunktet; løsne dem ganske enkelt ved å vri skiftenøkkelen til venstre (mot klokken). Hvis mutterne er veldig stramme, prøv å plassere skiftenøkkelen på mutteren og stå på skiftenøkkelarmen for å bruke hele vekten på den.

Er låsemuttere med klokken eller mot?

Mutterne vil være plassert rett under navdekselet, og de er vanligvis enten sekskantede eller runde. Plasser skrunøkkelen på hver mutter og trykk på håndtaket på en mot klokken måte.

Hvordan skruer du av en stangmutter?

Den minst arbeidskrevende måten å løsne en rusten mutter på er ved å legge den i et produkt som WD-40, PB Blaster eller et annet oljebasert smøremiddel. Spray den ved bunnen av mutteren og vent, så lenge du kan, til oljen trer seg gjennom gjengene og mellom mutteren og metallet på navet ditt.

Finnes det et verktøy for å fjerne avisolerte låsemuttere?

ABN Emergency Lug Nut Remover fjerner de tøffeste låsemutterene. De dype innvendige gjengene gir tøft grep på gjenstridige eller avisolerte muttere. Fjernersettet skal brukes med en luftslagnøkkel som går i revers. … Fjerningshandlingen vil forvrenge hjulmutteren og en utskifting anbefales etter bruk.

Skal jeg løsne Lugnuts før jeg jekker bilen?

Løsne mutterne omtrent en kvart omdreining før jekking. Jekk kjøretøyet opp nok til at dekket ikke berører bakken. Fjern låsemutrene, sett dem et sted hvor de ikke vil rulle bort. … Dette er viktig i tilfelle kjøretøyet faller av jekken.

Anbefalt: