Logo no.boatexistence.com

Når er aktuardagen?

Innholdsfortegnelse:

Når er aktuardagen?
Når er aktuardagen?

Video: Når er aktuardagen?

Video: Når er aktuardagen?
Video: Before You Become an Actuary… Watch This. 2024, Kan
Anonim

Så, på denne årsdagen for IAA, mens vi feirer den enorme fortiden og den blomstrende fremtiden til aktuarprofesjonen over hele verden, erklærer jeg 2.september som den internasjonale aktuardagen.

Hva er aktuardagen?

Be An Actuary Day er et arrangement utviklet for å eksponere ulike elever på videregående skole for aktuaryrket som et karrierevalg Nyere forskning har vist at en av hovedårsakene til at ulike elever ikke gå inn i aktuaryrket er på grunn av deres manglende kunnskap om yrket før sent på college.

Er aktuarer fornøyde?

Aktuarer er en av de minst lykkelige karrierene i USA Hos CareerExplorer gjennomfører vi en pågående undersøkelse med millioner av mennesker og spør dem hvor fornøyde de er med karrieren. Det viser seg at aktuarer vurderer karrierelykken deres til 2,5 av 5 stjerner, noe som plasserer dem i de nederste 5 % av karrierene.

Er aktuar en stressende jobb?

Når du lærer om en karriere som aktuar, er det vanlig å høre alle de store fordelene med det. Det lønner seg godt, det er lite stress, og det er en ment alt stimulerende og utfordrende karriere.

Er det kjedelig å være aktuar?

Det kan være veldig kjedelig, spesielt mens du fortsatt er i eksamensprosessen. Ikke be ikke-aktuarer om å fortelle deg om aktuarer. … Hvis du vil ha en godt betalende jobb i næringslivet som er en kombinasjon av matematikk og dataprogram, er det å være aktuar et godt valg. Du vil ikke miste denne avtalen!

Anbefalt: