Logo no.boatexistence.com

Inkluderer målene på pandora-armbåndet låsen?

Innholdsfortegnelse:

Inkluderer målene på pandora-armbåndet låsen?
Inkluderer målene på pandora-armbåndet låsen?

Video: Inkluderer målene på pandora-armbåndet låsen?

Video: Inkluderer målene på pandora-armbåndet låsen?
Video: Григорий Хайтин: сложность, метабиология, Гёдель, холодный синтез 2024, Kan
Anonim

Enten du målte håndleddet med et målebånd eller med en hyssing, bør Pandora-armbånd være ca. 8 tommer (2,0 cm) større enn størrelsen på håndleddet Hvis for eksempel håndleddet er 8,2 tommer, anbefaler de å kjøpe et armbånd som er 9,0 tommer langt, for å sikre at det er løst nok til å passe komfortabelt.

Inkluderer armbåndslengden låsen?

Bredde måles når armbånd og halskjeder er "flate" eller har en annen form enn en sylinder. Lengden måles alltid med låsen, som en reell lengde på et festet armbånd eller kjede.

Hvordan måler du et Pandora-armbånd?

Mål håndleddet med en snor, og mål deretter strengen mot en linjalLegg deretter til enten 1 tomme eller 2-3 centimeter til håndleddets mål. Dette er armbåndsstørrelsen din. dvs. hvis håndleddet ditt måler 16 cm, bør du se på enten 18 cm eller 19 cm Pandora-armbånd.

Måles Pandora-armbånd fra ende til annen?

Du bør måle ende til ende for riktig størrelse. Vær oppmerksom på at hvis du har hatt armbåndet ditt en stund (1 år+) har det muligens vokst 1 cm. Vi anbefaler at multistring-armbåndene bæres med maksim alt 7-9 charms.

Har alle Pandora-armbånd en lås?

De fleste Pandora-armbånd har en spesifikk type trykklås som kalles en fatspenne. Den er fast, men den er lett å lirke opp med fingrene eller en låseåpner.

Anbefalt: