Logo no.boatexistence.com

Kan gammelmannsskjegg vokse innendørs?

Innholdsfortegnelse:

Kan gammelmannsskjegg vokse innendørs?
Kan gammelmannsskjegg vokse innendørs?

Video: Kan gammelmannsskjegg vokse innendørs?

Video: Kan gammelmannsskjegg vokse innendørs?
Video: How To Grow and Propagate Tillandsia, Spanish Moss, Old Mans Beard (Air Plants) 2024, Kan
Anonim

Den trenger høy luftfuktighet og forurensningsfrie forhold for å vokse. Den vil trenge sporadisk beskjæring for å forhindre at den blir for tung og forårsaker brudd i grenene eller forårsaker for mye skygge for treet. Den kan dyrkes innendørs med regelmessig dugg og fuktige forhold

Hvordan tar du vare på en gammelmannsskjeggluftplante?

En grundig bløtlegging, som en dunking i en dam eller en bøtte, vil fylle plantebladene tilstrekkelig. Og husk at de trenger frostbeskyttelse, elsker luftbevegelse rundt dem og fuktighet Hvis du er på et varmt, tørt sted, må de vannes regelmessig over sommeren. De kan dyrkes utendørs, ideelt sett i sprakket lys.

Kan du få gammelmannsskjegg?

Også k alt reiseglede, denne importen fra Europa og Sørvest-Asia er en aggressivt spredende treaktig vinranke, funnet langs bekker, gjerder, skogkanter og åser. Gammelmannsskjeggranker kan vokse opp til 100 fot lange og kan dekke trær og andre planter fullstendig.

Kan jeg dyrke usnea hjemme?

Hvis du har usnea i hagen eller hagen din, anser deg selv som heldig. Denne laven vokser sakte og finnes ikke over alt. Den absorberer faktisk giftstoffer og forurensning i luften, så du får fordelen av renere luft ved å la den lage et hjem i hagen din.

Kan spansk mose vokse innendørs?

Det er mulig å dyrke spansk mose innendørs, så lenge du dugger den på daglig basis og setter den under fullspektret belysning eller i et lyst vindu.

Anbefalt: