Logo no.boatexistence.com

Trenger gammelmannsskjegg vann?

Innholdsfortegnelse:

Trenger gammelmannsskjegg vann?
Trenger gammelmannsskjegg vann?

Video: Trenger gammelmannsskjegg vann?

Video: Trenger gammelmannsskjegg vann?
Video: Marcus & Martinus - Elektrisk (Official Music Video) ft. Katastrofe 2024, Kan
Anonim

The Old Man's Beard (Tillandsia usneoides), og noen ganger k alt "spansk mose" er en av de enkleste plantene å dyrke. Den krever ikke vanning, gjødsling eller luking, den overlever bare på luft, og alt den trenger er et sted å henge…en støtte.

Hvor ofte bør du vanne skjegget til en gammel mann?

I hjemmet ditt vil disse plantene ønske dugg eller bløtlegging hver 1-2 uke om sommeren, mye sjeldnere om vinteren.

Hvordan vanner du skjegget til en eldre mann?

Når det gjelder vanning, trenger Tillandsias overvåking. En grundig bløtlegging, som en dunking i en dam eller en bøtte, vil fylle plantebladene tilstrekkelig. Og husk at de trenger frostbeskyttelse, elsker luftbevegelse rundt dem og fuktighet. Hvis du er på et varmt, tørt sted, må de vannes regelmessig over sommeren.

Hvordan holder du liv i den gamle mannens skjegg?

Plasser i sterkt, indirekte lys For mye direkte sollys kan føre til at bladene krøller seg og tørker ut, og til slutt dreper det. De liker temperaturer mellom 10-30°C og kjøligere om natten. I varmere måneder krever oaxacana en sjenerøs dugg eller bløtlegging minst én gang i uken med romtemperatur vann.

Hva dreper en gammel manns skjegg?

Mal/spray de kuttede stubbene umiddelbart med en passende ugressmiddelblanding som: • 1 del Grazon til 20 deler vann; eller 1 del glyfosfat til 4 deler vann; eller Vigilant gel. Glyfosat-ugressmiddel; håndvåpen, 2 liter per 100 liter vann; eller ryggsekk, 200ml + 10ml Pulse per 10 liter vann.

Anbefalt: