Logo no.boatexistence.com

Ville en husky drepe en katt?

Innholdsfortegnelse:

Ville en husky drepe en katt?
Ville en husky drepe en katt?

Video: Ville en husky drepe en katt?

Video: Ville en husky drepe en katt?
Video: Untouched for 25 YEARS ~ Abandoned Home of the American Flower Lady! 2024, Kan
Anonim

Huskyer og katter, ifølge eierne Ikke alle huskyer vil tære på katter, selv om de fleste av dem vil. Det avhenger virkelig av trening, individuell hund, miljø og selvfølgelig katten.

Vil en husky drepe katten min?

Hundene dine er ikke onde, de er rett og slett huskyer. Og de gjorde det huskyene har trengt å gjøre i hundrevis av år for å overleve de harde vintrene i Sibir (og er nå ganske inngrodd i husky-temperamentet), de jaktet som en flokk. Dessverre ja, de andre kattene dine vil alltid være i faresonen med dem rundt

Hvilket dyr kan en husky drepe?

Siberian Huskies har en VELDIG høy byttedyrdrift. Siberian Huskies kan jage, jakte og til og med drepe katter, fugler, ekorn, kaniner, øgler og til og med små leketøyshunder.

Kan du oppdra en husky med en katt?

Noen huskyer og katter kan rett og slett ikke sameksistere på riktig måte Sørg for separate rom for hunden din og katten din, slik at de begge har sine egne trygge havn hvis dette er tilfelle. Katter er mye mer sannsynlig å løpe og gjemme seg hvis de er stresset. Sørg for steder hvor de kan rømme høyt opp og vekk fra Husky-en din.

Går huskyer bra med katter?

Er huskyer trygge med katter. Mens du kanskje lever i et hundespisende hundsamfunn, lever huskyen din mest sannsynlig i en hundespisende kattverden. Hvis huskyen din ser på katter som den "purrfekte" desserten, er Fluffy sikkert i trøbbel. Mens noen huskyer lærer å være kattevennlige, , er det ingen sikker måte å sikre at din vil

Anbefalt: