Logo no.boatexistence.com

Hvilken type tannlege utfører rotbehandlinger?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken type tannlege utfører rotbehandlinger?
Hvilken type tannlege utfører rotbehandlinger?

Video: Hvilken type tannlege utfører rotbehandlinger?

Video: Hvilken type tannlege utfører rotbehandlinger?
Video: Как убрать ОТЕКИ, ДВОЙНОЙ ПОДБОРОДОК и подтянуть ОВАЛ лица. Моделирующий МАССАЖ лица, шеи и декольте 2024, Kan
Anonim

Endodontists har spesialisert ekspertise De gjennomfører i gjennomsnitt 25 rotfyllingsbehandlinger i uken, mens generelle tannleger vanligvis utfører to. Endodontister legger ikke fyllinger eller rene tenner – de bruker tiden sin til å diagnostisere og behandle tannsmerter.

Kan enhver tannlege ta en rotfylling?

Hvem kan utføre rotfyllingsbehandlinger? Alle tannleger er opplært til å utføre rotfyllingsbehandlinger Noen tannleger vil henvise kompliserte og akutte tilfeller til en endodontist når tannen din er vurdert. Endodontister er tannleger som er spesialister i rotfyllingsbehandling.

Er det bedre å gå til endodontist for en rotfylling?

Din generelle tannlege er mer sannsynlig å henvise deg til en endodontist hvis du har smerter i en tann eller en historie med skade på en tann som kan påvirke massen eller røttene. Mens generelle tannleger kan og gir rotfyllingsterapi, foretrekker mange mennesker å besøke endodontister fordi de har mer opplæring og erfaring

Hvorfor bør du ikke få en rotfylling?

Denne toksisiteten vil invadere alle organsystemer og kan føre til en mengde sykdommer som autoimmune sykdommer, kreft, muskel- og skjelettsykdommer, irritabel tarmsykdommer og depresjon for bare å nevne en få. Selv antibiotika hjelper ikke i disse tilfellene, fordi bakteriene er beskyttet på innsiden av den døde tannen din.

Kan en rotfylling gjøres på én dag?

En rotfylling kan ta alt fra 90 minutter til 3 timer. Det kan noen ganger gjøres i én avtale, men kan kreve to. En rotfylling kan utføres av tannlegen eller en endodontist.

Anbefalt: