Logo no.boatexistence.com

Hvor er isbanene Sims 4?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er isbanene Sims 4?
Hvor er isbanene Sims 4?

Video: Hvor er isbanene Sims 4?

Video: Hvor er isbanene Sims 4?
Video: Items I NEVER use but wish I Did in the Sims 4 PART 2 #shorts #thesims4 2024, Kan
Anonim

Rinks er tilgjengelig å kjøpe gjennom byggemodus, selv om de tar opp mye plass og er ganske dyre. Noen skøytebaner kan være forhåndsplassert i spesifikke årstider, for eksempel Magnolia Blossom-parken i Willow Creek får en skøytebane om vinteren, og alle fellesområder kan ha skøyter plassert på den gratis.

Hvor skaper ishaller Sims 4?

I Oasis Springs gyter en skøytebane, sommer og vinter bak museet. I Newcrest gyter nabolaget med de små partiene, skøyter om våren, sommeren og vinteren.

Er Richmond skøytebane fortsatt åpen?

Richmond Ice Rink var en skøytebane ved Clevedon Road, Twickenham, tidligere i Middlesex og nå i London Borough of Richmond upon Thames. Rinken stengte i 1992 og bygningen ble revet. …

Hvor er skøytebanen i Sims Freeplay?

For å denne hobbyen må man bygge snøparken (pris og tid for å bygge varierer). Når den er ferdig med å bygge, trykk på den for å gå inn. De vil se en hockeybane med fire isflater; klikk på en av lappene for å få kunstskøyte alternativet. De kan gjøre dette med enten en preteen-, tenårings- eller voksensim.

Kan du være kunstløper i Sims 4?

Legger kunstløpskarriere til Sims 4. Det er en grunnleggende enkeltsporskarriere på 10 nivåer. Primære ferdigheter er karisma og fitness.

Anbefalt: