Logo no.boatexistence.com

Bruker noen en lysbilderegel lenger?

Innholdsfortegnelse:

Bruker noen en lysbilderegel lenger?
Bruker noen en lysbilderegel lenger?

Video: Bruker noen en lysbilderegel lenger?

Video: Bruker noen en lysbilderegel lenger?
Video: Hvordan forebygger du konflikter som leder? | Barnevernledelse 2024, Kan
Anonim

Slideregler er fortsatt ofte brukt i luftfart, spesielt for mindre fly. De erstattes kun av integrerte, spesielle og dyre flydatamaskiner, og ikke generelle kalkulatorer. … Noen armbåndsur designet for luftfartsbruk har fortsatt en målestokk for å tillate raske beregninger.

Brukes linjaler fortsatt?

Selv om de ikke lenger produseres, lagerfører - selskapet fortsatt rundt 1200 eller så og får av og til en bestilling på noen. Hvorfor skulle noen fortsatt ønske å kjøpe en linjal når rimelige kalkulatorer er så lett tilgjengelige? I følge Haase er lysbilderegler bedre egnet for enkelte funksjoner enn kalkulatorer.

Når sluttet lysbilderegelen å brukes?

Slide-regler ble stadig mer populære på 1950- og 1960-tallet, før de begynte å falle i unåde for lommekalkulatorer, som på midten av 1970-tallet var blitt rimelige og ble ansett som betydelig enklere å bruke av massene. Den siste lysbilderegelen produsert i USA ble produsert 11. juli 1976

Er gamle lysbilderegler verdifulle?

De sjeldneste lysbildereglene er 19th Century håndgraverte instrumenter som Palmers Computing Scale (en sirkulær modell), først utgitt i 1843, eller det sylindriske 'Thacher's Patent Calculating Instrument ' lysbilderegler produsert av Keuffel og Esser Co på 1880-tallet. Disse kan koste nærmere 1 000 USD i god stand.

Hvilke lysbilderegler brukte NASA?

NASA valgte en 5-tommers metallregel, modell "N600-ES", produsert av Pickett Company for deres bruk. Det var en modell som var populær blant ingeniører, forskere og studenter på den tiden. Ingen endringer var nødvendig for bruk i verdensrommet.

Anbefalt: