Logo no.boatexistence.com

Hvem var vellalas under sangam-alderen?

Innholdsfortegnelse:

Hvem var vellalas under sangam-alderen?
Hvem var vellalas under sangam-alderen?

Video: Hvem var vellalas under sangam-alderen?

Video: Hvem var vellalas under sangam-alderen?
Video: "Планета Железных Монстров - все серии плюс Бонус" - Мультики про танки 2024, Kan
Anonim

Vellalas var handlere som fikk andre plikter å lære enn vedaene, lage gaver, jordbruk, handel og tilbedelse.

Hvem var Vellars?

Ifølge antropologen Kathleen Gough var "Vellalars den dominerende sekulære aristokratiske kastet under Chola-kongene, og ga hoffmennene, de fleste av hærens offiserer, de lavere gradene av rikets byråkrati, og det øverste lag av bondestanden ".

Hvem var de viktigste gudene under Sangam-tiden?

Den primære guddomen i Sangam-perioden var Seyon eller Murugan, som blir hyllet som tamilsk gud. Tilbedelsen av Murugan hadde en eldgammel opprinnelse, og festivalene knyttet til Gud Murugan ble nevnt i Sangam-litteraturen. Han ble hedret med seks boliger kjent som Arupadai Veedu.

Hvem var den første guden i verden?

Brahma er den hinduistiske skaperguden. Han er også kjent som bestefaren og som en senere ekvivalent til Prajapati, den urgamle første guden. I tidlige hinduistiske kilder som Mahabharata, er Brahma suveren i triaden av store hinduistiske guder som inkluderer Shiva og Vishnu.

Hvem er den første tamilske guden?

Kartikeya er en eldgammel gud, sporbar til den vediske epoken. Arkeologiske bevis fra 1. århundre e. Kr. og tidligere, hvor han er funnet med hinduguden Agni (ild), tyder på at han var en betydelig guddom i tidlig hinduisme. Han finnes i mange middelaldertempler over hele India, for eksempel ved Ellora-hulene og Elephanta-hulene.

Anbefalt: