Logo no.boatexistence.com

Bør driftsinnflytelsen være høy eller lav?

Innholdsfortegnelse:

Bør driftsinnflytelsen være høy eller lav?
Bør driftsinnflytelsen være høy eller lav?

Video: Bør driftsinnflytelsen være høy eller lav?

Video: Bør driftsinnflytelsen være høy eller lav?
Video: How High is too High to Drive? 2024, Kan
Anonim

Høyere faste kostnader fører til høyere grad av driftsinnflytelse; en høyere grad av operasjonell innflytelse skaper økt følsomhet for endringer i inntekter. En mer sensitiv driftsinnflytelse anses som mer risikabel, siden den innebærer at nåværende fortjenestemarginer er mindre sikre når du går inn i fremtiden.

Er lav driftsinnflytelse bra?

Generelt sett er høy driftsinnflytelse bedre enn lav driftsinnflytelse, ettersom det lar bedrifter tjene store fortjenester på hvert inkrementelle salg. Når det er sagt, kan selskaper med lav grad av driftsinnflytelse finne det lettere å tjene penger når de håndterer et lavere salgsnivå.

Er en høyere eller lavere driftseffekt bedre?

Driftseffekt er, enkelt sagt, forholdet mellom faste og variable kostnader. … Et selskap med lav driftsinnflytelse har en høy prosentandel av variable kostnader i forhold til totale kostnader, noe som betyr at færre enheter må selges for å dekke kostnadene. Generelt, en høyere driftsinnflytelse fører til lavere fortjeneste

Hva betyr høy driftsinnflytelse?

Operativ innflytelse er en kostnadsregnskapsformel som måler i hvilken grad et firma eller et prosjekt kan øke driftsinntektene ved å øke inntektene. En virksomhet som genererer salg med høy bruttomargin og lave variable kostnader har høy driftseffekt.

Hvorfor er lav driftsinnflytelse dårlig?

En virksomhet med lav driftsinnflytelse eier en større prosentandel av variable kostnader mot totale kostnader; de har lavere totale kostnader og høyere fortjeneste.

Anbefalt: