Logo no.boatexistence.com

Hva er tanketvang?

Innholdsfortegnelse:

Hva er tanketvang?
Hva er tanketvang?

Video: Hva er tanketvang?

Video: Hva er tanketvang?
Video: 10. Kunnskapsfjerning a la Orwells 1984? - Einar Flydal 2024, Kan
Anonim

Mind Compulsion er en evne til udødelige, originale vampyrer, vampyrer og hybrider til å kontrollere sinnet til andre ganske enkelt gjennom øyekontakt. Hekser og sirener kan også bruke denne kraften gjennom henholdsvis trollformler og fysisk berøring for å lette en lignende handling.

Forsvinner tvang?

Obsessiv-kompulsiv lidelse (OCD) involverer vedvarende, uønskede tvangstanker og tvangshandlinger. … Men dette gir vanligvis bare kortsiktig lindring og får ikke besettelse til å forsvinne. Tvangstanker og tvangstanker kan bli en syklus som er vanskelig å stoppe.

Hvorfor kan ikke Jo bli tvunget?

Senere på sykehuset forteller hun Alaric at hun tror det var meningen at de skulle møtes. Alaric tvinger henne til ikke å kysse ham fordi kvelden var en katastrofe, han er alkoholiker og kjedelig. Likevel hun kysser ham for første gang; dette beviste at Jo ikke kan tvinges.

Hva er vervain Vampire Diaries?

Vervain er en potent urt og en vampyrs mest kjente svakhet Hvis en vampyr får fysisk kontakt med vervain i noen form, vil den brenne dem. Hvis en vampyr får i seg vervain, vil vampyrens svelg og fordøyelseskanal brennes og de vil bli feberaktige og ekstremt svake.

Kan sifonere tvinges?

Ifølge wiki, hekser kan ikke tvinges engang av en Original og Siphoners kan sifon ut magien til en tvang (og vi vet at hekser kan kurere tvang også) så det er uklart, men jeg tenker nei.

Anbefalt: