Logo no.boatexistence.com

Må domenenavn være små?

Innholdsfortegnelse:

Må domenenavn være små?
Må domenenavn være små?

Video: Må domenenavn være små?

Video: Må domenenavn være små?
Video: Everything You Need to Know About Domain Names 2024, Kan
Anonim

En Internett-adresse skiller bare mellom store og små bokstaver for alt etter domenenavnet Det spiller for eksempel ingen rolle om du bruker store eller små bokstaver med "computerhope.com", det er fortsatt kommer til samme side. Men når du skriver inn navnet på siden, filen eller katalogen i URL-en, skilles det mellom store og små bokstaver.

Bør domenenavn skrives med store bokstaver?

Aldri bruk store bokstaver i domenenavn med mindre du vet med sikkerhet at de var registrert med akkurat den store bokstaven. I praksis betyr dette: Aldri, aldri bruk store bokstaver. Hvis disse betyr at du må skrive om en setning for å unngå å ha et domenenavn i begynnelsen, gjør det.

Er DNS-navn skiller mellom store og små bokstaver?

Er DNS-poster skille mellom store og små bokstaver? … DNS-posttyper, for eksempel 'A' og 'MX' skiller mellom store og små bokstaver. Verdier i TXT- og SPF-poster skiller mellom store og små bokstaver. Alle andre DNS-posttyper har verdier som ikke skiller mellom store og små bokstaver.

Kan domener skille mellom store og små bokstaver?

Hensikten med domenenavn er å skille mellom store og små bokstaver, men det kan være komplikasjoner med spesielle tegn i spesielle skript av bestemte menneskelige språk. Så det er ikke noe enkelt JA eller NEI-svar på spørsmålet ditt.

Påvirker store bokstaver SEO?

The Down and Dirty-svaret er nei…

Det er en generell god praksis å bruke store og små bokstaver i tittelen, eller å bruke store bokstaver i den første bokstaven i ord, da det er lettere for øyet og lettere for potensielle besøkende å lese når du blar gjennom søkeresultatene. Men på lang sikt har det ingen effekt på rangeringene dine

Anbefalt: