Logo no.boatexistence.com

Hvem er hathorne og danforth?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er hathorne og danforth?
Hvem er hathorne og danforth?

Video: Hvem er hathorne og danforth?

Video: Hvem er hathorne og danforth?
Video: Чимаманда Адичи: Опасность единственной точки зрения 2024, Kan
Anonim

Danforth skal presidere over hekseprosessene, og Hathorne vil være aktor i rettssakene. Både Danforth og Hathorne tror urokkelig på den puritanske regjeringen i Massachusetts.

Hvem er Hathorne og Danforth i The Crucible?

Judge Danforth er nestguvernøren i Massachusetts og han leder hekseprosessene i Salem sammen med dommer Hathorne. Den ledende skikkelsen blant sorenskriverne, Danforth er en nøkkelperson i historien.

Hvem var Hathorne i The Crucible?

John Hathorne (august 1641 – 10. mai 1717) var en kjøpmann og sorenskriver i Massachusetts Bay Colony og Salem, Massachusetts. Han er mest kjent for sin tidlige og vokale rolle som en av de ledende dommerne i hekseprosessene i Salem.

Hvem er viktigst Danforth og Hathorne?

Vilkår i dette settet (13) Hvem har mer makt, Danforth eller Hathorne? hvordan vet du det? Danforth har mer makt fordi Danforth er viseguvernør og Hathorne er bare Salems dommer.

Hva er forskjellen mellom Danforth og Hathorne?

Hva er forskjellene i måte mellom dommer Hathorne og viseguvernør Danforth? Danford har fokusert på sannheten og Hathorne har fokusert på karrieren sin. Hathorne er også mer tøff og ser frem til hengingene mens Danford ikke er så glad for dem.

Anbefalt: