Logo no.boatexistence.com

Kan du sende sprit-ups?

Innholdsfortegnelse:

Kan du sende sprit-ups?
Kan du sende sprit-ups?

Video: Kan du sende sprit-ups?

Video: Kan du sende sprit-ups?
Video: Butrint Imeri - Dujem 2024, Kan
Anonim

Hvem kan sende brennevin via UPS-tjenester? UPS aksepterer kun pakker som inneholder brennevin fra avsendere som er lisensiert under gjeldende lov og som har signert og inngått en kontrakt med UPS for transport av brennevin.

Kan jeg sende alkohol til en venn?

Det er teknisk lovlig å sende alkohol i USA. Det betyr imidlertid ikke at det er enkelt. De eneste som lovlig kan sende alkohol er selskaper som har lisens til å selge alkohol til fester i stater som tillater forsendelser.

Er det lovlig å sende alkohol UPS?

Lisenskrav

UPS sender kun alkoholholdige drikkevarer fra lisensierte kommersielle enheter Dette betyr at du må være en offentlig godkjent virksomhet som produserer, distribuerer eller selger alkohol for UPS for å sende den. UPS krever at vinselgere signerer en forsendelseskontrakt med dem.

Kan du sende alkohol med FedEx?

Forbrukere kan ikke sende alkohol av noen type via FedEx-tjenester. Avsenderen må være en FedEx-godkjent alkoholavsender, mottakeren må være en forretningsenhet som innehar passende alkohollisenser, og forsendelsen må ellers overholde gjeldende lover.

Kan du sende alkohol via UPS eller FedEx?

Det er fire store fraktselskaper som oftest brukes av selgere som frakter alkohol: UPS, FedEx, USPS og DHL Alle transportører som aksepterer alkoholforsendelser vil ha noen få ting til felles. Først og fremst må du angi at forsendelsen inneholder alkohol, da det kommer et pristillegg på leveransen.

Anbefalt: