Logo no.boatexistence.com

Er denaturert sprit det samme som sprit?

Innholdsfortegnelse:

Er denaturert sprit det samme som sprit?
Er denaturert sprit det samme som sprit?

Video: Er denaturert sprit det samme som sprit?

Video: Er denaturert sprit det samme som sprit?
Video: the DIFFERENCE between denatured alcohol and alcohol 2024, Kan
Anonim

Er white spirit det samme som denaturert sprit? Så white spirit er et petroleumsbasert løsemiddel, og metylert sprit er et alkoholbasert løsemiddel.

Hva heter white spirit i Australia?

White Spirit er kjent under en rekke navn. I USA/Canada er det mest kjent som mineralsprit. I Australia og New Zealand er det kjent som miner alterpentin. Terpentinerstatning, petroleumssprit og malingtynner er noen andre navn for White Spirit.

Er denaturert sprit bra for rengjøring?

Metho er et utmerket generell rengjøringsmiddel for kjøkken, bad og andre harde overflater. Et flott alternativ er å lage den som en 70 prosent løsning og legge den i en sprayflaske.

Hva kan jeg bruke i stedet for white spirit?

Du kan ganske enkelt bruke oppvaskmiddel til emulsjonsmaling eller white spirit for oljebasert eller glanset maling. Hvis du ikke har brennevin liggende, er det bare å bruke litt eddik Å bruke eddik kan ta lengre tid og det kan stinke stedet, men det fungerer like bra og kan være en del billigere. Ærlig.

Kan du rengjøre pensler med denaturert sprit?

Bruk denaturert sprit når du forsøker å fjerne tørket latex maling fra pensler samt visse typer stoffer, tepper og møbeltrekk.

Anbefalt: