Logo no.boatexistence.com

Er ansible tower åpen kildekode?

Innholdsfortegnelse:

Er ansible tower åpen kildekode?
Er ansible tower åpen kildekode?

Video: Er ansible tower åpen kildekode?

Video: Er ansible tower åpen kildekode?
Video: Ansible Tower The next steps [HINDI] 2024, Kan
Anonim

THE AWX-PROSJEKTET Red Hat og Ansible er forpliktet til å skape et åpen kildekodeprosjekt i verdensklasse rundt Ansible Tower-kodebasen. Med kunngjøringen av AWX-prosjektet er det nå offisielt åpen kildekode.

Er Ansible-tårnet gratis?

Ansible Tower (tidligere 'AWX') er en nettbasert løsning som gjør Ansible enda enklere å bruke for IT-team av alle slag. … Tower er gratis for bruk for opptil 10 noder, og leveres med fantastisk støtte fra Ansible, Inc.

Bør jeg bruke Ansible Tower?

Kort sagt, Ansible Tower er et bemerkelsesverdig nyttig tillegg til Ansible, som kan gjøre mye av det som kan gjøres på CLI. Den vil utfylle, ikke erstatte, hovedapplikasjonen ved å automatisere og presentere noen av hovedoppgavene grafisk – spesielt oppgavetypene for overvåking-dashboard.

Hva er Awx og Ansible Tower?

AWX er en åpen kildekode-nettapplikasjon som gir et brukergrensesnitt, REST API og oppgavemotor for Ansible. Det er åpen kildekode-versjon av Ansible Tower. AWX lar deg administrere Ansible-spillebøker, inventar og planlegge jobber som skal kjøres ved hjelp av nettgrensesnittet.

Er Red Hat Ansible-tårnet gratis?

Ansible Tower krever lisens for å bruke programvaren. Det er en prøvelisens tilgjengelig gratis som lar deg og lagene dine ta Tower på en tur. Tower kjører for øyeblikket bare på følgende distribusjoner: Red Hat Enterprise Linux (RHEL) 7 og 8.

Anbefalt: